Cart:

Cart

Cart

Parabolan

blog2

Iedereen die vaak trainingsboosters en hardcore middelen zoals ASS (anabole androgene steroïden) heeft gebruikt, kent het belang van de dosering bij aanvang ervan. Je moet je lichaam de kans geven om langzaam aan de stof in kwestie te wennen. Als u uw prestatielimiet heeft bereikt met consistente en efficiënte training en u wilt meer spiermassa, meer definitie, kracht en energie verkrijgen, dan kan Trenbolone hexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan) u helpen nog meer spiermassa op te bouwen, aangezien een van de meest gebruikte steroïden om meer prestaties en een goed gedefinieerd lichaam te bereiken.

In dit artikel leggen wij daarom uit:

  1. Wat is trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan)?
  2. Welk effect en mogelijke bijwerkingen heeft het steroïde?
  3. Hoe wordt testosteron enanthaat gebruikt? Hoe stapel je Tren?
  4. Wat is er nog meer dat de moeite waard is om te weten? Hoe is de juridische situatie in Duitsland?

Let op: Deze blogpost is alleen bedoeld om je te informeren over anabole steroïden (anabole androgene steroïden – ASS) en trenbolon. In sommige landen, waaronder Duitsland, zijn de handel, de aankoop en het gebruik van deze stoffen gereguleerd. Wij willen hier informatie geven, maar mensen niet aanmoedigen of instrueren om te consumeren.

 

Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan): wat is het?

Trenbolone hexahydrobenzylcarbonaat is een anabole androgene steroïde die vooral bekend is in de bodybuildingscene en in kracht- en competitiesporten. In tegenstelling tot andere verbindingen die trenbolon bevatten (kortweg Tren), heeft deze verbinding een langdurige werking en hoeft daarom veel minder vaak te worden toegediend, waardoor het prettiger in gebruik is. Het is bekend dat de steroïde bodybuilders helpt snel massa en kracht te verkrijgen terwijl de hoge kwaliteit behouden blijft.

Dit actieve ingrediënt is een van de sterkste injecteerbare steroïden die een grote verscheidenheid aan effecten kunnen hebben op het lichaam van de consumerende atleet. De anabole component is sterk en het androgene effect is ook matig in vergelijking met andere steroïden. Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat is een populair actief ingrediënt voor definitie, in diëten, bij wedstrijdvoorbereiding en voor het opbouwen van spieren en kracht.

 

Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan): Wat kan de steroïde doen?

Net als elke andere steroïde heeft Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate, samen met de voordelen ervan, ook enkele nadelige effecten op de gebruiker. Om een ​​veilige en effectieve behandeling te bereiken, is het daarom essentieel dat het actieve ingrediënt op verantwoorde en professionele wijze wordt gebruikt. De gezondheid van de atleet moet te allen tijde worden gecontroleerd.

Effecten van trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan)

Het actieve ingrediënt Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonaat wordt gebruikt om in korte tijd veel hoogwaardige spieren op te bouwen. Naast de toename van de spiermassa kan ook een toename van de hardheid van de spieren worden waargenomen, omdat er weinig water wordt opgeslagen, wat resulteert in gedefinieerde, droge spieren. Bovendien heeft het anabole androgene steroïde een sterke antikatabole werking en voorkomt het spierverlies in de voeding. Tegelijkertijd versnelt het steroïde de vetverbranding, waardoor het het dieet kan versnellen en een praktisch hulpmiddel kan zijn om de vorm te perfectioneren, vooral op het einde. Ten slotte is het bekend dat Parabolan de seksuele activiteit van de gebruiker verhoogt. Hier ziet u in één oogopslag alle voordelen van een behandeling met trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat:

  • Snelle toename van spiermassa
  • Hoge kwaliteit, droge spieren
  • Verhoogde vetverbranding
  • Voorkomt spierafbraak
  • Verhoogd libido
  • Lange injectie-intervallen dankzij langetermijneffecten

Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan) Bijwerkingen

Vanwege de sterke werking mogen de bijwerkingen van dit preparaat niet worden verwaarloosd. Hoewel de steroïde niet kan aromatiseren, waardoor gynaecomastie (borstvergroting bij mannen) niet kan optreden, kunnen de werkelijke bijwerkingen bestaan ​​uit hevig zweten en verhoogde agressie. Daarnaast kunnen bijwerkingen zoals slaapstoornissen, slechtere bloedlipiden en het daarmee gepaard gaande verhoogde risico op hart- en vaatziekten optreden. Het actieve ingrediënt onderdrukt de lichaamseigen hormoonproductie, daarom is een kuur om het natuurlijke hormonale evenwicht te herstellen raadzaam na het stoppen van de steroïden. Sporters moeten ook manieren ontdekken om testiculaire atrofie te voorkomen. Het gebruik van trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat wordt niet aanbevolen voor vrouwen en beginners.

Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonaat (Parabolan) toepassing

Deze trenbolon heeft een halfwaardetijd van vijf tot zeven dagen en wordt ongeveer twee tot drie keer per week geïnjecteerd. Het komt meestal alleen voor in mengsels met andere actieve ingrediënten. Gangbare injectiehoeveelheden zijn 100, 150 tot 2

What are
you looking for?