Cart:

Cart

Cart

Trenbolone

blog1

Als je vaak hardcore middelen zoals ASS (anabole androgene steroïden) hebt gebruikt, dan heb je zeker wel eens gehoord van Trenbolone – afgekort Tren. De stof is verkrijgbaar als acetaat (met een kortere werking), als hexahydrobenzylcarbonaat en als enanthaat voor de langdurige depotwerking. Als u door consequent en efficiënt trainen uw prestatielimiet heeft bereikt en meer kracht, spiermassa en energie wilt verkrijgen, dan kan Trenbolone Enanthate u helpen nog meer massa op te bouwen. In dit artikel leggen wij daarom uit:

  • 1. Wat is Trenbolon Enanthate?
  • 2. Welk effect en mogelijke bijwerkingen heeft het steroïde?
  • 3. Hoe wordt Tren toegepast en gestapeld?
  • 4. – Wat is er nog meer de moeite waard om te weten, bijvoorbeeld de juridische situatie in Duitsland, over deze anabole steroïde?Let op: Deze blogpost is alleen bedoeld om u te informeren over anabole steroïden (anabole androgene steroïden – ASA) zoals Trenbolone Enanthate. In sommige landen, waaronder Duitsland, zijn de handel, de aankoop en het gebruik van deze stoffen gereguleerd. Wij willen hier informatie geven, maar mensen niet aanmoedigen of instrueren om te consumeren.

 

Trenbolon Enanthate: wat is het?

Trenbolon is een synthetisch geproduceerde, anabole androgene steroïde (ASA) die een vergelijkbare werking heeft als het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Net als het structureel zeer vergelijkbare steroïde trenbolonacetaat veroorzaakt het een toename van de spiermassa en prestaties. Door de enanthaatester heeft deze vorm van trenbolon echter een langduriger effect en wordt daarom gebruikt als depotsteroïde en wordt minder vaak ingenomen dan trenbolonacetaat.Het steroïde trenbolon enanthaat wordt uitsluitend als supplement gebruikt en is niet belangrijk in de menselijke geneeskunde. De anabole androgene steroïde wordt gewaardeerd door atleten uit de bodybuildingscene, wedstrijdsport en op het gebied van krachttraining, onder andere in de voeding – maar vooral voor de definitie – omdat het de vetverbranding stimuleert en daarom nuttig kan zijn bij het afvallen. De injecteerbare steroïde wordt ook gebruikt in de opbouwfasen, omdat het ervoor zorgt dat het lichaam het geleverde voedsel voornamelijk gebruikt voor spiergroei. Vanwege het depoteffect wordt de injecteerbare steroïde met langere tussenpozen van één tot meerdere injecties per week gebruikt.

Trenbolone Enanthate: Wat kan de steroïde doen?

Net als elke andere steroïde heeft Trenbolone Enanthate, samen met de voordelen ervan, ook enkele nadelige effecten op de gebruiker. Om een ​​veilige en effectieve behandeling te bereiken, is het daarom essentieel dat het actieve ingrediënt op verantwoorde en professionele wijze wordt gebruikt. De gezondheid van de atleet moet te allen tijde in gedachten worden gehouden en prioriteit krijgen. Er moet ook gebruik worden gemaakt van cyclusondersteuning (on-cycle-therapie tijdens de behandeling en post-cycle-therapie na de behandeling).

Effecten van Trenbolon Enanthate

renbolon wordt enerzijds gebruikt om het lichaam te definiëren tijdens de wedstrijdvoorbereiding. Hierdoor verhoogt het ook de spierhardheid, omdat er ondanks spiergroei geen water wordt vastgehouden. Het helpt bij het herverdelen van de voedingsstoffen die de atleet in de stofwisseling opneemt, zodat ze vooral worden gebruikt voor het opbouwen van droge spieren. Hierdoor komen er minder calorieën in de vetcellen terecht en wordt de opname van mineralen in het lichaam verbeterd. De injecteerbare steroïde heeft ook een androgene werking die de intensiteit van de effecten van testosteron aanzienlijk overtreft. Dit leidt tot verhoogde spiergroei, snelle krachtontwikkeling en versnelde vetverbranding.Hier ziet u in één oogopslag alle voordelen van een behandeling met Trenbolone Enanthate:• Snellere spieropbouw zonder vasthouden van water• Verhoogde vetverbranding• De opgenomen voedingsstoffen worden gebruikt om droge spieren op te bouwen• Spierdefinitie en hardheid nemen toe• Maximaal anabool effect• Nauwelijks androgene werking (wordt niet omgezet in oestrogeen)• Geen waterophoping• Bevordert de ontwikkeling van hoogwaardige spiermassa

  • Meer uithoudingsvermogen
  • Harde, uitpuilende en mega gedefinieerde spieren
  • Verbeterde zuurstoftoevoer
  • Toename van kracht
  • Langere injectie-intervallen vanwege depoteffect (hoeft minder vaak te worden geïnjecteerd)
  • Verhoogde trainingsagressie voor intensieve trainingen

 

Bijwerkingen van Trenbolon Enanthate

Vanwege zijn structuur kan trenbolon niet worden omgezet in oestrogeen. Daarom zijn waterretentie en extra opslag van vet veroorzaakt door het gebruik van Tren uitgesloten. De injecties kunnen echter aanzienlijke lichaamswarmte veroorzaken, met zweten en andere symptomen tot gevolg. Trenbolone Enanthate verhoogt ook het agressiepotentieel van de consumerende atleet. Androgene bijwerkingen zoals een vette huid, acne en masculinisatiesymptomen komen bij vrouwelijke atleten minder vaak voor dan in de test

What are
you looking for?